TOKO TJIN AMERSFOORT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 138 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Tjin Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 20:32 Het eten was heerlijk als altijd. Wel gek dat ze naast bezorgkosten ook geld vragen voor de plastic bakjes, servicekosten en aan het eind ook nog fooi.
17 jun 2024 om 19:53 Top bezorging
16 jun 2024 om 20:05 Zoals altijd heel lekker.
7 jun 2024 om 17:47 Aanrader!! Lekkere broodjes en snelle bezorging
31 mei 2024 om 20:33 Het eten was heerlijk! En ondanks de stromende regen op tijd. Chapeau!
25 mei 2024 om 22:09 Bezorging prima. Eten was flauw. Ik miste de Indonesische smaak en scherpte. Hoeveelheid is ook echt voor 1 persoon.
11 mei 2024 om 20:56 precies, zelfs eerder op tijd. Vriendelijke bezorger.
10 mei 2024 om 14:52 Niet erg veel maar wel erg lekker.
9 mei 2024 om 18:57 Dit keer was het niet te eten twee stukjes vlees rijst was pap gerechten te weinig
3 mei 2024 om 8:54 Ik ben wel fan van Toko Tjin... Maar ik nu noteer dat wat minder aandacht op bestellingen. Wij hebben kroepoek besteld. Op de allergenen lijst is er geen gluten aangegeven. Maar wij hebben pakket met gluten-vol kroepoek gekregen. Helaas wordt ik ziek
26 apr 2024 om 14:40 Prima op smaak
21 apr 2024 om 20:20 Lekker, mag wel iets meer vlees enzo dan veel bami